Imperial Palace Hotel 5*

Imperial Palace Hotel 5* се намира на първа линия на плажа и ви предоставя невероятни възможности за отпускане и прекарване на незабравими мигове с близките ви хора. Отличните барове, невероятната тераса, басейните, детския кът, професионалните аниматори са само малка част от незабравимата атмосфера, която ви очаква.

Хотела разполага с платен паркинг с ограничен брой места. В неподсредствена близост се намира допълнителен платен паркинг, автобусна спирка, супермаркет. Хотела се намира на много комуникативно място, като с градския автобус или таски можете много бързо да стигнете до стария град Несебър и град Свети Влас.

 

Imperial Palace Hotel 5*, Слънчев бряг ви предлага All inclusive почивка в която да се насладите на традиционни ястия, апетитни изкушения, сирена, салати, освежаващи напитки, десерти и пресни плодове в основния ресторант на хотела. Прекарайте част от времето си с напитка в ръка на лоби бара или бара на басейна. 

 

Разгледайте опциите за настаняване, запознайте се със специалните ни оферти и се свържете с нас, ако имате нужда от допълнително информация. 

 

Всички стаи са климатизирани, разполагат с безжичен интернет, телевизор с плосък екран, хладилник и всички удобства за една спокойна почивка. 

 

Срещу допълнително заплащане може да се използва централния сейф на рецепция. За удобство на гостите хотела работи с лицензирани такси компании и компании, които предлагат автомобили под наем и трансфер до летище Бургас и летище Варна.

 

За контакти:
Уеб сайт: 
www.imperialpalacehotel.bg 
E-mail: info@imperialpalacehotel.bg
Телефон: +359 882 032 656